Kjell van Wijlandt


Stagiair

Kjell van Wijlandt (1994) is opgegroeid in Almere, toen Almere-Stad voor een groot deel nog één grote zandvlakte was, en is sindsdien niet meer weggegaan.

“Ik voel mij verbonden met deze stad en wil haar graag een stukje groener en empathischer helpen maken, zowel via mijn werk als maatschappelijk werker als via mijn werkzaamheden voor de Partij voor de Dieren. Ik heb deze stad om mij heen zien groeien en bloeien, maar zie ook dat er nog veel meer in zit. Niet alleen op het gebied van dier, natuur en milieu, maar ook waar het sociale (on)gelijkheid betreft.”

Kjell is begin 2021 gestart als stagiair bij de fractie Almere en hoopt zo te leren en ervaren hoe het is om werkzaam te zijn binnen de gemeenteraad, met het oog op een kandidaatstelling voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Gerelateerd

De Visie ecologie bevat veel mooie woorden...

Maar de uitvoering mag een stuk ambitieuzer!

Eindelijk, na zeker een jaar vertraging, wordt de Visie Ecologie van het college besproken met de gemeenteraad. We verkeren in een ernstige biodiversiteits- en klimaatcrisis, en dus is zo'n langetermijnvisie ontzettend hard nodig. We lezen mooie woorden van het college, maar de uitvoeringsagenda blijkt toch behoorlijk teleurstellend te zijn. Er is amper geld voor echte uitvoering en het wordt lang...

Bijdragen Moties Vragen