Het groen heeft verloren in Almere Poort!


Het Pampushout en het Casca­depark gaan toch bebouwd worden, ondanks hevig verzet van omwo­nenden en de Partij voor de Dieren.

12 oktober 2018

De coalitiepartijen VVD, PvdA, GroenLinks, D66 en de ChristenUnie zijn niet overtuigd van het belang van behoud van groen voor mens, dier en natuur, maar kiezen voor de korte termijn economische belangen van de mens. De omwonenden, (beschermde) dieren en toekomstige generaties zijn hiervan de grote verliezer.

In de marge hiervan zijn gelukkig wel drie van onze moties aangenomen m.b.t. betere participatie van bewoners, betere en respectvollere beantwoording van zienswijzen en beter in kaart brengen van gevolgen van verkeersstromen bij bestemmingsplannen.
Onze strijd tegen het vernietigen van het groen in Almere zal onvermoeid doorgaan! Kappen met kappen!

Zie hier ons eerdere nieuwsbericht hierover: Partij voor de Dieren in actie tegen vernietiging groen in Cascadepark en Pampushout!

Lees hier onze bijdrage in de eerste termijn van 20 september 2018: Bijdrage "Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Almere Poort West en Pampushout"

Lees hier onze bijdrage in de tweede termijn van 27 september 2018: Tweede termijn "Gewij­zigde vast­stelling bestem­mingsplan Almere Poort West en Pampushout"

Wij staan voor:

Gerelateerd nieuws

Pak ongezonde lucht­kwa­liteit in Almere aan

Gisteren werd ons raadslid Jesse Luijendijk door Omroep Flevoland geïnterviewd over de schriftelijke vragen die de fractie va...

Lees verder

Stop de onbelemmerde uitverkoop van groen in onze stad!

Stop de onbelemmerde uitverkoop van groen in onze stad! Tijdens de algemene beschouwingen van de Gemeente Almere riep fractie...

Lees verder