Jesse Luij­endijk


Wethou­ders­kan­didaat Partij voor de Dieren Almere

12 juli 2022

Met reusachtige trots presenteren wij de Almeerse wethouderskandidaat vanuit de Partij voor de Dieren: Jesse Luijendijk! Jesse is de bevlogen fractievoorzitter voor de Partij voor de Dieren in de Flevolandse Provincie en in de gemeente Almere en was lijsttrekker bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen.
Onder zijn aanvoering behaalde de Partij voor de Dieren de grootste winst van alle zittende partijen.

Jesse staat bekend om zijn dossierkennis, zijn passie en zijn doorzettingsvermogen, maar zeker ook zijn vermogen om partijen dichter bij elkaar te brengen, wat ook blijkt uit het gesloten akkoord met 7 heel diverse partijen.
Al deze kwaliteiten maken dat wij er veel vertrouwen in hebben dat hij de juiste persoon voor deze belangrijke en verantwoordelijke taak is.

In zijn nieuwe rol als wethouder zal hij zich met hart en ziel (blijven) inzetten voor Dierenwelzijn, Natuur, Biodiversiteit, Klimaatadaptatie en openbare Ruimte.Jesse, zet m op!

👏

Wij staan voor:

Gerelateerd nieuws

Almere heeft een nieuwe coalitie!

Voor het eerst in de geschiedenis van de stad is het coalitieakkoord helemaal compleet: met aandacht voor álle inwoners, mens...

Lees verder

Nog genoeg te doen voor extra energiebesparing!

Partij voor de Dieren: “Nog genoeg open deuren voor extra energiebesparing” ‘De goedkoopste en duurzaamste energie is de ene...

Lees verder