Word actief in Almere


Welkom! Wat geweldig dat u actief lid wil worden voor de Partij voor de Dieren in Almere! Als werkgroep Almere organiseren we regelmatig opruimacties, ledenbijeenkomsten, verschillende (ludieke) activiteiten tijdens campagnes en flyeracties. Voor meer informatie, om kennis te maken of om je aan te melden voor een activiteit kunt u een mailtje sturen naar almere@partijvoordedieren.nl, maar we zijn ook altijd bereikbaar via een privĆ©berichtje op ons Twitter-, Instagram- of Facebookaccount. We horen graag van u! 💪

Een deel van de bezoekers bij de lezing van onze Europarlementariƫr Anja Hazekamp in mei 2019, vlak voor de verkiezingen van het Europees Parlement waar Anja opnieuw een zetel won!

Op dierendag 2019 ging de werkgroep Almere op pad in het centrum om mensen een fijne dierendag te wensen en aandacht te vragen voor het feit dat stallen in Nederland zo verschrikkelijk onveilig zijn: de reden voor al die vreselijke stalbranden die steeds maar weer voorkomen.

Eens per maand komt de werkgroep bijeen om ergens in Almere afval te rapen! In september sloten we aan bij de World CleanUp Day en waren we te vinden op het Almeerderstrand. Op deze manier maken we Almere steeds een stukje schoner!