Meld je aan voor de lezing van Esther Ouwehand


Onze partij­leider komt naar Almere!

24 februari 2022

Op vrijdagavond 11 maart 2022 geeft partijleider Esther Ouwehand een lezing over de doorslaggevende stem: Hoe een kleine groep burgers het grote verschil kan maken.

Esther neemt je mee in hoe relatief kleine groepen burgers kunnen zorgen voor verandering. Zij laat zien dat geweldloos verzet tegen een onwillige overheid veel meer kans van slagen heeft dan enige andere vorm van revolutie. De Partij voor de Dieren is er een voorbeeld van. Begonnen in 2002 als initiatief van slechts vier mensen, is de partij inmiddels uitgegroeid tot een beweging met 24.000 leden en 81 volksvertegenwoordigers!

Na afloop praten Esther en Jesse Luijendijk, onze lijsttrekker, graag samen met jou na. Wat kan de doorslaggevende stem betekenen in een stad als Almere? Wat kan de politiek doen en wat kun je zelf doen in Almere?

Reserveer vandaag nog een plek voor de lezing! Toegang gratis. Geen QR code nodig.

De lezing zal ook online uitgezonden worden.

Meld je hier gratis aan.

11 maart, 19:30 - 21:00 Casa Casla (inloop vanaf 19.00)

Gerelateerd nieuws

Almere Haven rouwt om bomen Westerdreef

Rouwmanifestatie Westerdreef Havenbewoners houden zondag 13 februari 14:00-15:30 uur samen met de Partij voor de Dieren, kli...

Lees verder

Bouwen in het groen? Niet doen!

Bouwen in het groen? Niet doen! “Waar dan wel?“ vragen veel mensen ons. Een begrijpelijke vraag, gezien de grote woningnood d...

Lees verder