Marjolijn Veenstra


Raadslid en vice-frac­tie­voor­zitter

Marjolijn Veenstra​ is dierkundig ingenieur en heeft de HBO studie Diermanagement in 2004 afgerond. In Australië heeft ze haar passie voor het onderwaterleven ontdekt en een bijdrage mogen leveren aan een grootschalige Great Barrier Reef studie. Het taggen van haaien, het fotograferen van dwergvinvissen en het werken aan een database voor het rif, kwam allemaal voorbij tijdens haar stage.

Na het afronden van haar studie als dierkundig ingenieur is ze de wijde wereld ingetrokken en heeft ze haar eigen videoproductiebedrijf opgezet met haar partner. In 2010 startte ze haar carrière bij Stichting Bont voor Dieren als Officemanager en later op de afdeling Marketing & Communicatie. Hier is het campagnevoeren voor de dieren echt begonnen. In 2018 heeft ze haar kantoorwerk bij Bont voor Dieren opgezegd en is ze als freelance producer aan de slag gegaan, waarbij ze aan verschillende dier-en natuurgerelateerde projecten werkt. Het vergroten van dierenwelzijn en het belang om duurzaam de toekomst met elkaar in te gaan, staat voorop in haar leven. Sinds 2012 is Marjolijn moeder van een dochter en ze woont al 10 jaar samen met haar partner in Almere.

Voor Marjolijn is het nu tijd om Almere groener, duurzamer en diervriendelijker te maken!

Portefeuilles:

  • Dierenwelzijn
  • Afval en vuurwerk
  • Sport
  • Toerisme en recreatie
  • Openbare orde en veiligheid

Marjolijn is bereikbaar via e-mail op mveenstra@almere.nl. Voor algemene zaken voor de fractie van de Partij voor de Dieren Almere kunt u mailen naar fractiealmere@partijvoordedieren.nl.

Bijdragen Moties Vragen Nieuws
Bijdragen Moties Vragen Nieuws